I badrummet så har man inte så mycket möbler. Det finns kanske ett badrumsskåp och ett underskåp under handfatet. Har man ett större badrum så finns det plats för mer heminredning som hyllor och kanske till och med dekorationer. För att få ordning och reda i sitt badrum så bör man investera i smarta förvaringslösningar som passar ihop med det man redan har. Ljuset i badrummet spelar också en avgörande roll. Handla därför funktionell badrumsbelysning här!
Om man inte har sitt toalettpapper i badrummet så kan detta bli irriterande. Lösningen kan komma med en klassisk toalettrullepinne som man hänger på ett bra ställe. Tycker man att det är fult med toalettpapper så kan man ju hänga denna lösning på ett undangömt sätt. En annan lösning är en korg som man ställer in i ett av de skåp som finns. När det gäller korgar som man använder i badrumsskåp så är ett gott tips att skaffa korgar med hjul. Dessa är mycket enkla att flytta på och man kommer snabbt åt det som finns i korgen även om den är tung.
Under handfatet så kanske man har ett skåp och i detta kan man sätta in en stång eller list som löper längst upp och längst fram. På denna list kan man hänga upp saker som till exempel rengöringsflaskor och annat som annars hade fått stå i en korg i botten av skåpet. När man har saker som hänger i badrumsskåpet så blir korgen med hjul mycket värdefull eftersom man då inte måste flytta på det som hänger för att komma åt längre in.
Dekorationer är också viktiga och man kan satsa på allt från ljusstakar till plastblommor. Om man har en bänk så kanske man kan skaffa en vacker korg som man lägger handdukar i. Det här ser romantiskt ut och passar väl ihop med annan heminredning som har lantlig stil eller skärgårdsstil.

Privacy Policy