För de flesta så inträffar studenten bara en gång och då vill man ta vara på tiden då många ser det som en stor högtidsdag. Det är mycket som ska ordnas både till festligheterna med familjen och med övriga klassen. Det krävs att man planerar i god tid vare sig man lagar maten själva eller om man beställer färdigt. Ofta vill man också ha en studenttårta att bjuda på och den kan utformas på olika sätt. Studenten är också en rolig tid att föreviga och bilder från studenten är något du kan glatt le tillbaka på när du blir gammal.

Familj och vänner tar ofta många kort men det absolut smidigaste sättet för att få så bra bilder från ett blött studentflaksfirande är lägga till ett ”bildpaket” som många studentflaksarrangörer idag erbjuder, däribland Studentflak.nu som ordnar studentflak och erbjuder tilläggstjänster i Stockholm. Vare sig man väljer att åka själv eller med andra i klassen så höjer musiken stämningen markant. Man blir piggare och gladare.

 

En lång tid är förbi

Vi börjar skolan i tidig ålder och när det kommit så långt att vi tar studenten så kan vi lägga dessa dagar bakom oss. Med oss i bagaget har vi många nya relationer och mycket nyttig kunskap. Just kunskap är något vi verkligen bär med oss hela livet. Att lära sig något innebär också ett ökat självförtroende på samma gång som vi lär oss att tänka kritiskt vilket är väldigt bra i många situationer. Kanske väljer man att studera ytterligare ett par år på universitet eller att börja arbeta direkt. Vissa vill ta en paus i studierna och kanske passar på att resa eller tågluffa. Det kan kännas väldigt viktigt att lägga tiden av studier bakom sig.

Att känna sig vuxen och att kunna välja själv vad man vill lägga sin tid på. Studenten är ett sätt att avsluta ett stort kapitel i en bok. Det har skapats en väldig massa minnen som man vill ha med sig och det enklaste sättet att bläddra bland dessa är att ta foton. Det är dock inte alltid så lätt att få bra fotografier men man kan be släktingar och vänner på plats att också ta kort som man själv senare får ta del av. Eller så bokar man in en fotograf i anslutning till att man hyr själva fordonet man vill åka på. Det finns många sätt att föreviga dagen och kvällen på det viktigaste är att komma ihåg att verkligen göra det!

Privacy Policy