Idag är det otroligt enkelt att lägga ut en hemsida, det tar inte många minuter att få upp en fungerande hemsida på internet som kan nås av hela världen. Samma sak gäller ehandel. Webbutiker kan nästan alla starta. Men det är en sak som många missar, sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering handlar om att öka synligheten i sökresultaten man får i t.ex. Google. Det handlar om att optimera sin hemsida på ett bra sätt så att man får besökare på sökord som är relevanta och lönsamma för sidan. Det kan vara svårt att sätta sig in i sökmotoroptimering och hur det fungerar.

En bok som heter ”Guldläge på nätet” är helt ny, den kom ut i början av 2014. Den är ett hett tips om du vill lära dig grunderna i sökmotoroptimering. Du kan läsa igenom den på en eftermiddag och sedan kommer du att sökoptimera din hemsida på egen hand. Boken tar upp de olika stegen du måste ta för att få en bra grund att stå på.

Viktigt att veta är att man ska optimera för besökare också, inte snöa in på att bara tillfredsställa sökmotorerna. Gör det för båda! Vi garanterar att du kommer få fler besökare till din blogg, företagshemsida, ehandel mm.

En länk till en boksida som berättar lite mer om vad boken om sökmotoroptimering handlar om. Du hittar den här.

Den kostar inte mycket heller. Kanske 200 kr inkl. frakt hos Bokus eller Adlibris.

Privacy Policy