När företagen som erbjuder fototapeter online vuxit starkt i antal så gäller det att stå ut i mängden och visa för kunden varför man just ska anlita ett speciellt företag för tapetframställningen. Vissa bolag satsar hårt på att ha extremt stort utbud. Andra erbjuder mer avancerade tjänster. Det handlar då om att man kan retuschera, förändra och skapa helt unika fototapeter online. Här presenteras några exempel på avancerade tekniker. Det kostar något extra men ger även något extra.

  • Ram

Att rama in en tavla gör att man ser motivet bättre. Detta gäller även fototapeter. Genom att beställa en ”ram” skapas en visuell ram på tapeten i kanten. Det är alltså inte en riktig ram som appliceras utan ett tryck som ger denna effekt.

  • Ta bort

Fotot är perfekt och du håller precis på att ladda upp det över internet för att skapa din digitala fototapet online när du ser ett problem. En person som du inte alls gillar finns med på hörn. Vad göra? Låt företaget radera personen eller objektet som du inte vill ha. Sedan kan du sätta upp tapeten och njuta av den.

  • Ändra färgerna

Förstärk färgerna på löven eller varför inte byta färg helt och hållet. En fototapet behöver inte spegla verkliga färger och former utan ska förmedla en känsla. Genom att ändra färgerna skapas den känsla man vill ha.

  • Ändra befintlig mall

Även för de som väljer befintliga motiv på fototapeterna finns möjlighet att förändra. Många gånger finns valfriheten att ta bort en bit av ett mönster eller lägga till från en annan tapet. Då arbetet med att utföra detta varierar i omfång måste man förklara vad man vill ha innan en offert kan presenteras.

Så nästa gång fototapeter ska beställas online – titta noga på fotot innan det laddas upp. Är allt perfekt? Annars finns möjligheten att ordna till det.

Privacy Policy